Happy in a box

Strålande sol ute, kört ett långt pass på crosstrainern och avnjuter nu en underbart smarrig smootie. O sen blir det en tripp till Dfs o hälsa på Caisa och lilla Selma. =) Känner att denna tisdag är en riktigt bra dag! =)

Har för övrigt gått tillbaka till att vara brunett. Iaf för ett tag =)




// Nattiz

Hoppas på en skräll

Ikväll smäller det - final i Melodifestivalen. Pensionärsvarning, I know, men jag följer det varje år. I år är min absoluta favorit The Moniker, utan tvekan. Så jag hoppas på en riktig skräll! =)

För övrigt är det säsongens sista match imorrn, Trollhättan borta. Har egentligen ingenting att spela för, placeringarna i tabellen är i princip redan klara. Men match är match och för min del spelar det ingen roll, vinst är det man går för. Självklart vill man avsluta på bästa möjliga sätt. O vem vet, kanske är det sista seriematchen man gör...?

Nu ska det packas lite. Slaggar hos systra mi i Dfs inatt. Ha det!



// Nattiz

Missfärgad

Känner mig lurad och irriterad efter att ha köpt två förpackningar hårfärg i nyansen ljusblont. Det står även på förpackningen att det ska ge en ljusare nyans på ljusblont hår. Vilket jag iaf hade innan jag kastade i färgen i huvudet... En halvtimme senare var jag brun i håret. Har slingat håret ett flertal gånger sedan i somras och lyckats få fram en så härlig ljus nyans på håret, och nu är allt som bortblåst. Nu har jag istället en brundassig färg som jag absolut inte vill gå med allt för länge. Så nu är frågan, ska jag försöka ljusa upp det igen med hjälp av slingor, eller ska jag göra det enkelt och snällt för håret o gå tillbaka till o vara brunett?


Brunett:



Ljust:



Åsikt, ngn? =)

// Nattiz

Ett stycke sol, tack!

Då var det dags att köra det sista på listan då.... =)

26:e bilden - En bild som du alltid skrattar åt


Bilden är från ett par år sen när jag och mamma roade oss med Warp-funktionen på mobilen... ;)

27:e bilden - En tokig bild




28:e bilden - Någon du aldrig kommer släppa taget om

Jag har turen att ha så mkt underbara människor kring mig som jag aldrig vill släppa taget om. Hoppas att ni alla vet vilka ni e och vad ni betyder för mig =) <3 <3

Här har vi en av dessa viktiga människor. =)



// Nattiz


RSS 2.0