Så mkt grejer.....

Sitter med ångest över morgondagens flytt! Inte ångest för att jag ska lämna mitt rum här - det känns otroligt skönt - men enorm ångest för hur jag ska lyckas flytta alla jävla grejer från punkt A till punkt B. Tror att jag har drygt 8-9 stycken stora väskor (typ sportväskor) + ett antal småväskor och påsar som jag själv ska baxa med på vagnen..... 
Tar en taxi när det kommer till mina flyttkartonger o tv iaf.
Att kläder o skor kan ta sån plats o väga så mkt.....
Men, finns inte så mkt o göra mer än o bita ihop!

På fredag blir det te o möta upp mor o Blåbär på stationen! Över en månad sen vi sågs nu, så det ska bli gôtt. =)

// Nattiz

Helgen

Spenderat helgen på följande maner:

Fredagen var tänkt som en softardag - men istället blev det biljard o några bärs med Telia-gänget. =) Trevligt. =)

Under gårdagen var det 30-års fest på schemat. Måste tyvärr säga att det inte var någon höjdarkväll.... Spenderade mestadelen av kvällen ute i köket o snackade. Blidde inte ens utgång efteråt, ingen av oss var riktigt på humör. Så, istället blev det Subway innan man stack hemåt.

               

Lite snygga pics på mig o Emma innan vi stack + på den otroligt snygga chiliblomman som jag köpte till Therese =)
(Svårt o köpa present till ngn man aldrig träffat förut)

Idag har det varit ett riktigt härligt väder här i Götet, så vi var iväg på en riktig långpromenad. Stannade till nere vid vattnet o njöt en stund =)

 

Å, vad tycker ni om detta? =P



// Nattiz

Back in business

Äntligen har jag fått tillbaka min dator! Fick virus o problem med hårddisken förra torsdagen och har haft den på service i en hel vecka. Men, nu är den äntligen fit-for-fight igen. =)
Hade 90 st mail i min inbox när jag kikade förut, 50% var från facebook tror jag.......

Så, vad har hänt här under veckan som gått?

Jo, jag blev i söndags bjuden på bio - gick o såg The Dark Knight (Batman) o den var ju såå bra!!!! Emma satt o nickade till lite då o då bredvid mig, men jag tyckte den var kanon. =) Jag förstår varför folk pratar om att Heath Ledger förtjänar en Oscar - det gör verkligen för den prestationen.
Sen gick jag självklart o blev sjuk, igen. Har legat med feber o halsont, så det har varit sängläge för min del i några dagar. Men igår va jag på benen igen o orkade ta mig te skolan, där det var teateruppspelning som gällde. Min grupp gjorde succé - självfallet. ;) Efter det slöt jag upp med Emma, Calle, Johanna o Fredrik för lite aw-käk på Babar o sen två timmars beachvolley! Så jävla kul o lira lite boll! Blir extra kul också när man umgås me så härliga människor. =)

Imorrn blir det utgång, efter tre vita helger  =) Har blivit medbjuden på 30-års fest hos en tjej som Terese, så det ska bli kul o träffa lite nytt folk. =)

Kika förresten in Mickis blogg, den e kanon!
http://www.karlskoga-kuriren.se/blogg/index.asp?mb=84

Pratat med systra mi i snart en timme - härligt!!!!!! =)=)

// Nattiz



Makeover

Japp, då har man varit på grymt mkt bättre humör idag - thank god! Har tom haft en riktigt trevlig dag. Så, i denna trevliga anda passade jag på att ge min blogg en välbehövlig makeover. Det e inte acceptabelt o ha en knall-rosa blogg! Nu ser den tio ggr bättre ut om du frågar mig. =)

Känner inte riktigt att det finns ngt vettigt att rapportera om idag....

Nej, nu blir det kvällis i form av en shake och litte soduko innan det är dags för Top Model.

Over and out!
// Nattiz

Suuucckkk.......

Gahh! Hatar när jag mår så här dåligt! Det kommer alltid såna här tidpunkter när jag bara e otroligt anti och ifrågasätter allt som har med mitt liv o göra. Har egentligen ett rätt hyfsat liv, men just nu känns det som att jag e en riktig loser som inte åstadkommit ett enda dugg under sina 22 levnadsår. Mensmonster eller höstdepression? Eller kanske 22-års kris?

Har dock tagit vara på dagen o pluggat i några timmar. O vid 17 ska jag iväg på en timmas spinning - det kanske kan få lite fart på mig. Efter det blir det nog en välbehövlig fika med Ärtan. Kan behöva lite vän-umgänge en dag som denna. Så jag kommer på fötter igen.

"Imorgon e en annan dag"

Nu ska det cyklas så att svetten sprutar!!!

// Betan

Hösttrött?

Just nu känner jag mig trött både fysiskt o psykiskt. Känner bara för att sova, konstant. Kan det vara för att höstmörkret börjar komma tro?


Lägger upp en nytagen bild på mig o mina polare för lite uppiggning.....

*La familia - Miss u!!!*

Varmt o skönt under täcket.... skönt att jag inte börjar förrän kl. 13.15 imorrn.......

// Nattiz


Sjukling....

Ligger här i sängen med feber, ingen höjdare. =(  Tvingades banga promenad o filmkväll. Hoppas på att det finns ngt bra på burken istället.
Orkade mig iväg en sväng te Hemköp - måste få skämma bort sig lite när man e sjuk. Så ikväll ska jag unna mig lite naturgodis o popcorn, o självklart ska det sköljas ner med lite päron-bubbel. =)
Top Model 10 är det som gäller nu...

Trevlig helg!!!
// Nattiz




Shopaholicen slog till igen....

Har nu bott i Göteborg i två veckor... och har hunnit bränna ssåååå mkt pengar! Måste lägga upp en ordentlig budget inför nästa månad, annars kan det gå illa...
Visste självklart innan jag stack på stan med Emma idag att jag redan gjort av med mer än jag borde - men ändå kunde jag inte låta bli att plocka fram kortet! Gjorde dock ett riktigt kap och köpte ngt jag letat efter i evigheter - en skinnjacka. Hittade den självklart på rea, jag e ju fyndar-drottningen trots allt. =P Har från början kostat 1700:- men jag bet endast 495:-! =)
Men nu blir det Varma Koppen o nudlar månaden ut och minimalt med fikaträffar med brudarna.

Men visst e den snygg? =)
    

Tror att jag håller på att bli sjuker. =( känner mig hängig och febrig och allmänt trött....Blir till att kasta sig i mjukisarna o krypa under täcket här strax. Sen blir det nog en dos Supernatural för att pigga upp mig lite. =)

Tänker på er där hemma!!!!!

// Nattiz



"Det går bra nu, kompis det går bra nu"

Japp, börjar känna mig allt mer till rätta här i min nya stad. Börjar så smått kunna ta mig på längre o längre turer sj utan att virra bort mig och skolan har rullat igång bra. Kursen än så länge är riktigt kul o intressant. (Pluggandet är det dock fortfarande en aning svårt att trilla igång med - men det kommer) Sen har jag kommit igång bra med min träning! Har återigen pumpat på gymmet idag. =) Tredje passet denna vecka - o mer kommer det o bli.
O sen kommer det bli ännu bättre när jag får min egen lya i oktober. Ska bli grymt skönt o ha lite frihet o göra saker utan att tänka på att det finns ngn annan där att ta hänsyn till. Ni vet, sjunga i duschen, gå på toa iförd endast trosor, ha förfest och miljoner klädbyten framför spegeln - vardagliga saker.

Börjar att få lite bollabstinens nu.... Håller tummar o tår på att vi kan sticka iväg o spela beach nästa vecka!
Läser VK Orions hemsida dagligen o saknar o lira! Saknar tjejerna oxå för den delen. Räknar ner tills de kommer te Götet o spelar match, då kommer jag sitta på läktaren o skrika mig hes.
O så måste jag juh börja läsa Kuriren över nätet när serien dra igång - Mickis har ju tagit över min roll som bloggare där! =) Kul kul, tror det kommer bli kanon! =)

Nostalgi:
           

// Nattiz




Nothing

Detta har varit en oootroligt händelselös dag. Försov mig imorse (då jag återigen somnade tidigt - imorse) och missade därför min föreläsning som jag hade. Har därför pluggat lite idag så att jag inte hamnar efter. Annars har det mest händelserika varit min tripp till Hemköp för o handla lite käk och trippen te Pressbyrån för att hämta ut mina paket med kurslitteratur. Resten av dagen har sedan spenderats i mjukisbyxor framför tv:n.

Tänkte försöka väga upp händelsekvoten lite imorrn o starta med solning innan skolan, sen efter skolan köra ett spinningspass. Sen vet man aldrig om det kanske blir en fika med ngn trevlig person....

Dröjer nog ytterligare ett tag innan fröken faller i dvala så, e väl lika bra att jag kastar mig in i min hög med böcker.



Sweet dreams!

// Nattiz


Sömnproblem

Igår gick jag o lade mig kl. 01 och trodde att jag skulle få njuta av flera timmars sömn, då jag inte började skolan förran kl. 13. Tji fick jag! Somnade först sju (!) timmar senare vid 8 och fick sova i drygt en timme innan jag vaknade igen. Är inte mänskligt o ha sådana sömnproblem som jag har just nu...... Håller tummar o tår på att det kan bli iaf ngn mer timma inatt...

I övrigt har dagen varit kanon, trots en timmas sömn. Härlig lektion i skolan som följdes åt av ett grymt intensivt och otroligt svettigt bodytoning pass. (Får nog köra så lättklätt som möjligt nästa gång.) Sen har kvällen avslutats med myskväll hemma hos Emma, lite käk o film. Körde lite nostalgitripp tillbaka te högstadiet o tittade på The Faculty. Kunde inte riktigt lista ut varför vi då var så förälskade i denna "otäcka" film. Kom fram till att svaret nog stavades Josh Hartnett.....

Please John Blund, förära mig med ett besök!
Please John Blund, förära mig med ett besök inatt!

// Nattiz


Torsdagskväll.....

Dagen idag körde igång först vid tolv då jag äntligen orkade mig ur sängen. Skönt att ta en ordentlig sovmorgon. =) Sen blev det lite snack med mor över luren och någon timmas pluggande. Klapp på axeln!
Sen vid 18 mötte jag upp Emma o hennes polare Lisa och Jonas för att käka litte. Blidde en, väldigt dyr, pizza med musslor o skaldjur. (Ngt mkt bläckfisk dock.....) Efter det drog Emma o jag vidare för litte kaffe o folkspaning. En riktigt mysig kväll! =)

Imorrn blir det skolan o därefter ett träningspass. Sen kommer nog fröken vara så trött att hon stuper i säng. ;P Hoppas bara att de fixar antennsladd så jag kan se på tv snart! Söndag är det ett måste då kanal 5 börjar visa Supernatural. Den dagen kommer framöver att vara helig......

Dags o köpa sig ett par höststövlar snart. (Yippie!) Vet dock inte riktigt vilken typ av stövel jag ska satsa på ännu... Gillar den lite grövre stöveln just nu, typ MC-boots o liknande. Men, sen är jag ju sugen på ett par finstövlar me... Funkar juh alltid o dra ner lite på matkontot en månad....lr hur?  =P

Natti natti!!!!!

// Nattiz 


 


Gymkort!

Yes! Sitter här svettig o gó efter ett grymt kul box-pass. Har spelat volleyboll i 9 år, nästintill halva min levnadstid (slår fel på några år...) så det måste erkännas att det känns en aning tungt o inte lira. Men nu hoppas jag att jag ska kunna fylla delar av detta tomrum med andra sorters träning, så som box, bodypump, poweryoga, spinning o annat härligt. =) Stolt ägarinna av sitt allra första gymkort med andra ord! Mohaahaa, nu ska semesterkilona väck!

Funderar på o flytta igen.... dock inom samma stad. =P Har fått några erbjudanden på studentlya, så jag tror jag ska ta o kika om man kan få en. Vore skönt med sitt eget namn på dörren o sitt eget skithus........

Imorrn e jag ledig från skolan! Äntligen kanske jag kan få sova ut så jag slipper vara så djävulskt trött hela tiden. Hatar när jag kommer in i mina sömnlösa perioder.....

Å, igår va ingen vanlig dag för det va Blåbärs födelsedag! Lillsyrran blidde 14 år, rackarns vad det går fort. Hoppas du hade en kalasbra dag gumman!

     

O så skickar jag en skyddsängel till Dig som får vaka över dig åt mig. (du vet vem du är....) Tänker på dig!!!!



Nope, nu blirre duschen!
// Nattiz

Inlägg från Götet!

Mitt allra första blogginlägg i min nya stad. =)

Flyttade igår in i mitt lilla rum här i Göteborg. Känns rätt skumt att vara inneboende i ngn annans lya, men det blir nog bättre...hoppas jag. Rätt udda känsla o sticka ner o laga käk här för en stund sedan.....
Självklart har jag redan hunnit fundera på om allt detta e rätt för mig och känt mig som ensammast i världen. (Bara för att jag inte lyckades hitta ngn o luncha med allra första dagen - I know, patetiskt!) Men, det e fröken Einmaa i ett nötskal. Rom byggdes helt enkelt inte på en dag - jag får ge dem ett tag o inse vad jävla bra jag e! =P

I ärlighetens namn så har allt varit riktigt bra hittills, förutom min lilla breakdown tidigare idag. Startade med lektioner idag och det känns som att det kan bli riktigt bra. Svårt, då all kurslitteratur och alla lektioner är helt på engelska, men riktigt jäkla kul, för det e ju det jag är här för att lära mig.
Helgen har även den varit kalas. Mina töser från Dfs var i Götet så då passade vi på med lite utgång. Trevligt värre! =) Har några bilder att lägga ut, men just nu vill det sig inte så det får bli vid ett senare tillfälle...

Imorrn e det skolan igen, dock bara en föreläsning på två o en halv timme så jag tänkte ta mig en riktig långpromenad och utforska staden litte. Ber till vädergudarna om bra väder.
Onsdag vankas det boxning med Emma - skönt o komma igång o träna igen! Å nästa vecka ska det inhandlas gymkort! YES! (btw, gymet jag ska joina har en anläggning i samma hus jag bor i.... ungefär 20 steg från min port!)
Försöka styra upp lite fikadejter med Jossan o Rosa som också flyttade hit nu. Så, jag har lite o sysselsätta mig med me andra ord. =)

Later!!!!

// Nattiz

RSS 2.0