Torsdag-kväll med Walter Bishop

Gillar torsdagskvällar. Man kommer hem från en bra o givande träning, tar en lång och varm dusch, för att sedan hoppa i mjukisarna och avnjuta litte kvällis framför Fringe. Denna torsdag var absolut inget undantag =)

Dr. Walter Bishop: "The only thing better than a cow is a human! Unless you need milk. Then you really need a cow."

Imorrn blir det storstäd, tvätt, kaffe med syster och ordentligt med pluggande. Sen blir det också jävla massa laddande inför lördagen. Kl. 06.00 åker vi mot Vindrarp. Endast en vinst från final Four - så nu jäklar! =)

// Nattiz

Tippad rysare - Orion vs. Engelholm

Idag kl.15 smäller det - en av säsongens viktigaste matcher går av stapeln i Vallahallen, vi mot Engelholm. De ligger just nu 4p efter oss i tabellen.... Bortamötet mot dem gick bra då vi vann med klara 3-0, men tror tyvärr inte att det blir lika lätt idag.... Men, idag e det blod, svett och tårar innan vi ger oss. Vi är ju såå sjukt nära o nå vårt mål med säsongen!

Be there o hejja på oss!!!!!



Hoppas på jubel idag med!

// Nattiz

Sälen, here we come!

Japp, klipptid nu vid elva sedan sticker vi till Sälen i fyra härliga dagar! =)=)=)





// Nattiz

Häng o släng...

Är så sjukt hängig idag. Tung i kroppen lixom. Hoppas att det endast beror på extremt dålig sömn o att jag inte börjar bli sjuk. Peppar, peppar - ska ju till Sälen på torsdag så då måste jag ju vara frisk! =)

Varit lite Wille-vakt under dagen. E så skönt att den jycken är lika nöjd med o sova bredvid en i soffan en sån här dag som o vara ute o busa. =)
Fick mitt efterlängtade paket från Nelly idag me - It´s a keeper! =) Ett par snygga stretchjeans är ju ngt som funkar året runt så jag e jäkligt nöjd. Ngt korta i benen kanske, men kör man klackar till så är det nog inga problem.

Nej lite java kanske? Iväg te Carro o Figge om en lite stund o planera litte inför Sälen. Sen blir det fort hem så jag hinner kolla The Big Bang Theory. Vissa tycker det är överdrivet o larvigt. Själv tycker jag det e hysteriskt bra. Känner att jag kan behöva lite Sheldon-humor idag. ;)



Peace!

// Nattiz

RSS 2.0