Såååå trött

Jag bryr mig alldeles för mkt om saker just nu som jag egentligen borde rycka på axlarna åt... "Whatever happens, happens, and it happens for a reason".
 
Är så trött i både kropp o knopp just nu....



// Nattiz

Möbler o rinnig näsa....

Jaha, torsdag är redan här... Det går så jäkla fort! Inte undra på att man känner sig gammal emellanåt...
Hur som haver så har inget matnyttigt hänt denna vecka. Varit förkyld och haft ont i halsen, så jag har tvingats vila från 2 träningar. Är alltid lika svårt för mig att hålla mig ifrån o träna när jag är risig. Men. jag tog faktiskt det mogna beslutet o vila med tanke på att möte mot Karlstad stundar på söndag - o då vill jag vara fit for fight! =)
Annars har det mest talats om nya lyan och hur jag ska få tag på möblemang. Tror vi löst det mesta, men jag e fortfarande på jakt efter soffa, soffbord och möjligtvis byrå. Ingen som har ngt stående som ni vill bli av med? ;)


Soooo cute.... =P

// Nattiz

Underbara helg!

Var längesen jag hade en så bra helg som denna. Startade med vinst mot Ymer under lördagen - yes! Sen bar det av på 80´s-fest hos Catti med alla härliga brudar. Vi var juh såå otroligt snygga! =) Tjôt o en massa SingStar, perfekt! (bilder kommer imorrn!)
Och, så har vi juh denna härliga söndag oxå.... Kl.13 var det samling i hallen för fika o lite snack innan mötet mot serieledarna Falköping. Tuff match, det visste vi, men samtidigt hade vi inte ett skit o förlora - det va bara o köra. O som vi körde! Slutade med en 2h lång match, 5-setare som vi gick segrande ur!!!!!!! Så himla kul o spela idag när det är sån kämparglöd o laganda. Vi spelade guld!!!! =)=) Två vinster av två möjliga i helgen, blir faan inte bättre än så. =)



Kommer antagligen sova som ett litet barn inatt, börjar känna tröttheten i kroppen nu när adrenalinet sakta men säkert börjar avta. Ska ta mig en skål glass för o fira lite... o för o lindra lite i min hals som inte känns helt 100.

Trevlig kväll på er - jag kommer o sitta o småle resten av den ;)

// Nattiz

Tapeter!

Oh yes - idag har tapeterna te nya lyan beställts! Är så glad att hyresvärden gick med på priset som blev, det kommer o bli så jävla bra =) De trodde att de skulle komma in redan på fredag, så te veckan kanske vi får dra igång o börja jobba. Sweet! Dags o börja fixa möbler kanske.... sålde ju en del när jag flyttade te Götet... o resten har systra mi tagit ;)

Idag fyller gumsan min år - grattis! Får se om man sticker dit på lite födelsedags-kaffe senare. =)
På lördag stundar det 80-tals fest med obligatorisk klädsel. Blir nog te o fixa allt till outfiten imorrn. Tror man kan få sig både ett o två goda skratt... =) Blir dock lugnt för min del då jag spelar match på söndag, men, man kan juh ha lika kul ändå. Lr? ;P



// Nattiz


Blåst på konfekten....

Jaha, så har man återigen sprungit rakt in i tegelväggen, som så många gånger förr. Vet inte varför saker o ting alltid måste gå emot mig hela tiden, kan inte bara ngt vända o bli bra i mitt liv? Nej, låter som jag är superdepp nu, o det är jag faktiskt inte, men jag börjar bara bli smått less på att saker o ting just nu bara går emot mig. Blev idag total-blåst av en brud jag aldrig träffat. Var ju så glad igår när allt klaffade så bra iom att jag hittat ngn som ville ta över mitt gymkort, "Äntligen!". Bokade tågbiljetter som jag tillsammans med mor o jycke gick ner te station o hämtade ut förut. Kom hem o slog på datorn o ser att jag fått mail från tjejen jag skulle möta upp i Götet - hon backar ur! "Lessen, men fick veta idag att man på mitt nya jobb har 30% rabatt på SportLife, så jag väljer att ta det istället." Up yours! Här har man då alltså köpt tågbiljetter för 300 spänn o så drar hon sig ur 3 dagar innan vi ska ses! Just nu har jag noll i ork för människor.....
Nej, hela denna vecka har egentligen varit skit om man tänker efter....borde vända nån gång va?


Den här får mig iaf alltid på lite bättre humör =)

// Nattiz

Rulla över o dö?

Jo, så kändes det ta mig fan efter träningen igår. Mitt annars så stabila o (om jag får skryta lite) faktiskt riktigt bra centerspel som jag haft förr var igår som bortblåst. Visst, nu har jag faktiskt bara lirat i 3 veckor efter ett upphåll på över 4 månader så självklart tar det ett tag för tekniken o komma igång. Jag hade bara hoppats att det skulle sitta ngt bättre än vad det gjorde igår... Fick tom 10 min då endast jag anföll, alla andra bara lyfte. (Mkt hopp!), men det släppte inte då heller......
Men, efter att ha tänkt så det knakat o drömt inatt om olika centeranfall o situationer så har jag nu hittat några saker som jag sj vet att jag gör fel. Så ikväll blir det te o korrigera o ta revansch på sig sj. Per skulle också fixa med sig videokameran så vi kan filma några frekvenser så jag kan få se sj hur anfallen ser ut. Är så mkt lättare när man kan se sj vad som är knas. Förhoppningsvis så går det bara uppåt efter svackan igår. =)

Blir en tur te Willys med mor om ngn timma. Hon är fortfarande lite shakey i kroppen efter att ha legat sjuk så jag hakar på o hjälper henne litte. Behöver sj handla lite inför bortamatchen på lör.

Har äntligen hittat en tjej som vill ta över mitt SportLife-kort! Skaffade mig juh gymkort när jag flyttade till Götet o detta ligger ju nu, efter spontanflytten hem, o bara bränner hål i plånboken utan att jag kan utnyttja det. Men, nu som sagt så är det en tjej som vill ta över kortet. =) På måndag kl.8 bär det av te Götet för att skriva på lite papper, sen hem igen vid 14. Visst, det känns lite snopet o åka te Götet i bara några timmar, men kortet kostar mig 404:-/mån, så det e värt att åka en dagstur för att få bort den kostnaden.

Usch, alldeles vitt när man tittar ut idag...... Är det bara jag som är anti-snö?



// Nattiz

Piruett o skall

Gjorde ett smått misstag när jag gav mig iväg o tränade igår.... Var inte riktigt det smartaste när man legat sjuk o i princip ätit o druckit noll. (Men jag vill juh så gärna!) Lyckades iaf hålla mig på benen hela träningen, men var lagomt yr o snurrig efter, så tack o lov fick jag skjuts hem av Per o Majkis =)
Trodde att de här hemma hade klarat sig undan, men icke. Idag är det mors tur att ligga med hinken =( Får därför ta på mig rollen som hundvakt iom att resterande medlemmar av la familia flyr huset. Så snart blir det te o ta en tur i det friska. =)
Sen blir det nog bara o ligga på soffan o glysa film o dricka bubbel. Soft.



// Nattiz

Herr Porslin

Hade inventering att göra nyårsdagen - har gjort det två år tidigare bakis utan problem. Men, i år gick det bara inte.... Fast det fick ju sin förklaring - det stavas maginfluensa. Insåg att det inte var vanlig baksmälla när jag kl. 23 på torsdagskvällen återigen fick besöka Herr Porslin ( o fler gånger efter det)  =(  Ngt positivt är att man kanske tappat ngt av jul-kilona... =P

Men, idag mår jag mkt bättre igen. Ska tom våga mig iväg te hallen o träna - har ju dubbelmatcher i helgen =)



// Nattiz 

RSS 2.0