Ny adress

Japp, då var det dags för fröken Einmaa att lämna orten som tar 20 min och gå igenom och flytta till stora staden Göteborg. I slutet av augusti går flyttlasset, så det är dryga månaden kvar i dfs. Ska faktiskt bli riktigt skönt att göra något helt nytt, ny stad, nya människor. Visst kommer jag att sakna mycket här hemma, vännerna, familjen och volleybollen. Men, vännerna o familjen finns juh kvar, och skulle jag inte kunna hålla mig borta från volleybollen så finns det bra lag i Götet. Så, jag tror nog att det kan bli riktigt lyckat  -  jag flyttar ju trots allt till staden som jag alltid velat bo i!

Fram tills dess ska jag försöka njuta av det underbara vädret så mkt jag kan. Jobbar bara en vecka, nästa, så jag ska nog hinna steka ute i solen en del innan jag sticker. =)

// Nattiz 


Fredag 18/7

Har varit oootroligt längesedan jag gjorde ett inlägg, men det har varit fullt upp med annat om jag säger så... Har för det första legat sjuk i över en vecka, nästan hela första semesterveckan har varit fylld av alvedon, snorpapper, isglass o halstabletter. Nu, äntligen känner jag mig frisk, fortf en aning snorig, men annars e jag iaf pigg. Så, jag e sugen på lite semesterfirande i helgen.....

Har dock gjort lite under semestern ändå. I måndags var jag me syster o Andy te Borås och shoppatde lite. (Hade inga pengar men en snäll syster som kunde låna ut lite =P)  Sen var vi iväg te Kolmården hela dagen igår, hade med oss lillsyrran också. =) Kolla delfinshowen, åkte safrituren o lite sådant. Trevlig dag, men en aning trött i ben o framför allt huvud efter att ha hört alla dessa ungar inne på parken. Det är i sådana lägen man funderar på om man verkligen vill ha barn.......

Undrar vad tusan jag ska hitta på idag, vädret är inte det vackraste, folk jobbar.....

// Nattiz

Inlägg... igen!

Har börjat bli ganska duktig på att uppdatera min blogg, iaf om man lyssnar på mina trogna läsare (få, men ändock! ) =)  Så jag får väl se till att hålla denna goda vana uppe.

Idag har jag suttit inne i butiken o avundats de som är lediga. Vilket underbart väder! Blir som en bastu inne i butiken dessa dagar. Ber till vad som nu finns där uppe att jag kan få några solstrålar på mig på lördag när jag tänkt ta mig ett glas vin..lr två...

Bollpass om några timmar - äntligen! Missade förra veckan då jag var sjuk, men idag då jävlar ska jag smasha o hoppa som aldrig förr. =p Blir bara hem o byta om o sen direkt te hallen.

Iom att jag är för feg för att klippa mig funderar jag på om jag ska slänga i lite nya slingor kanske... Risk att jag blir blondie dock.... Som sagt, idéer nån?

// Nattiz


Jo...

Solen skiner och vädret är underbart, o självklart tvingas man sitta inne o jobba. Typiskt! Hoppas det bjuder på fint väder te helgen också så man hinner njuta lite.

Just nu önskar jag att jag var i Stockholm på modeveckan. Men, jag får nöja mig med att läsa alla rapporter istället. =)
 
Ikväll blir det löpträning, i värmen. Gött! =)

Känner ett stort sug efter att göra något nytt med mitt hår, men som vanligt har jag ingen aning om vad jag ska göra. Tycker att det är riktigt snyggt med tung lugg, men det finns en stor risk att jag ser grymt mycket yngre ut....  Idéer någon?

1 vecka kvar tills jag får svar.... Blir det flytt te götet mån´tro? Time will tell....

/ / Nattiz

Min dag...

09.00-10.10 - Yoga
12.00-18.00 - Jobba
18.30-19.45 - Helkroppsmassage (Härligt!)
20.00-21.30 - Städa
22.00 - Sova

Ungefär så här ser min dag ut idag. Har inte mkt annat att grubbla över idag.

// Nattiz

RSS 2.0