Friday - softday

Dagen idag har inte varit speciellt produktiv. Låång sovmorgon, spelat lite Pyramid på datorn o kört ett spinningpass, annars har inte mkt gjorts. Å ikväll blir det jag, popcornspåsen och Idol.

Hörde att det var snö hemma i Dfs - grattis! Här har vi däremot haft blå himmel o sol. Föredrar juh det senare vilken dag som helst... ;)

Nej, nu tror jag att jag ska kika lite på det allra senaste avsnittet av CSI NY o Supernatural.

Ha det!
// Nattiz

 

Pingviner o isbjörnar....

Huha vilken kall dag det har varit idag! Verkligen dags att hänga undan skinnjackan o plocka fram pälsmössan och vinterjackan....

Startade dagen med en fikadate med några klasskompisar, efter det bar det iväg te skolan för lite Text and culture-lektion. Två timmar sprang verkligen iväg idag - kul! =)
Nu sitter jag här hemma o har nyss käkat lite tonfisksallad och ränknar ned tills det e dags o dra iväg o köra lite box. Har inte kört det på över en vecka nu, så det ska bli gött. =)

Imorrn e jag ledig, så då blir det sovmorgon. Välbehövligt skulle jag nog säga. Annars är det plugg, städ och spinning som står på schemat. Möjligt att det blir Idol sen på kvällen ;)

// Nattiz

16.30

Idag har jag haft ett riktigt "världen-är-bra-liten-ögonblick". Var på väg hem från skolan o gick upp för helvetsbacken som e upp te mitt hus, och vem möter jag där om inte världens bästa Rosa! Har inte sett henne sen i somras så jag blev lite förvånad o se henne borta vid mig helt plötsligt. Visade sig att både hon o hennes bror bor på samma ställe som mig! Vi har alltså totalt ovetandes bott 1 minut från varandra! Skumt att man inte har setts förrän nu... Härligt o se henne igen, nu blir det te o ta en fika iaf (kan ju för tusan knalla bort i morgonrocken!)  =)

Bangar träning ikväll, min kropp säger emot lite. Ska juh trots allt köra både tors, fre o lör, o så körde jag ju igår, så jag tror att jag fyller veckans motions-kvot ändå. Har påsar under ögonen i storlek som knytnävar (nästan iaf) så det kan vara välbehövligt med en lugn och tidig kväll.

 

Har ni något tips på bra musik så snälla, dela med er! =)

// Nattiz


En ny dag

Det var tungt att kliva upp i morse för att dra te skolan, men jag måste erkänna att det gjorde mig gott o träffa lite folk. Så dagen idag rankas flera hack bättre än gårdagen - det går åt rätt håll med andra ord.

Utöver skolan så har jag varit o handlat lite mat, med andra ord lite nya Varma Koppen. =P Med min ekonomi på noll denna månad så kommer det bli varma koppen, träning, plugg o mys framför tv:n de närmsta veckorna. Får stänga in partypinglan i mig i garderoben ett tag. Men, det gör inte så mkt. Var ju faktiskt ute i lördags o hade en riktigt trevlig kväll ute på Hard Rock Café. =)

Nu blir det o plugga lite o sen ska jag o Emma köra ett Bodytoningpass.



Började mitt projekt igår som ska pågå fram te jul..... Kommer nog att bli svårt, men e det ngt jag e så e det envis. ;)

// Nattiz

Tom...

Motivationen och orken brister enormt idag... känner mig bara jävligt tom. Börjar bli tröttsamt o vackla mellan känslan av att trivas o må bra och känslan av att allt känns så fel....
Men, imorgon e en annan dag. Lr?

// Nattiz


Spelat match...!

Idag fick fröken äntligen dra på sig matchstället igen. Att det kan vara så härligt o ta på sig tajta cykelbyxor och tröja nr 5? ;)
Inget va 100%-igt när jag satte mig på tåget mot Falköping i förmiddags, men jag hade med mig min lilla träningsväska o hoppades att jag skulle få vara med. Å det fick jag juh! Fick t om spela ett helt set! Guud va det va härligt. Min axel mår dock lite halvtaskigt nu efteråt och jag har sträckt mig lite lätt i vänstra låret, men det e sånt man får ta. =) Så nu blir det o ladda te den 9:e nov då de möter Göteborg, då vill de nämligen att jag sluter upp igen. =)

Ikväll blir det utgång, tror jag iaf. Emma ringde nyss o va sugen på att sitta ute o förkröka någonstans o kanske bara dra te någon pub senare. Sj har jag inte pengar te o sitta ute o förfesta, så det spörs vad det blir. Ska slänga mig i duschen nu, för tredje gången idag, så får vi se om jag kanske vaknar te lite.

// Nattiz

Total failure...

Visst, nu känner man sig väl aldrig riktigt säker efter att man gjort ett prov... Men, när man inte svarar på vissa frågor o chansar vilt på andra så kanske man läsa av i vilket håll det barkar....

Att det endast blev 2 timmars sömn inatt börjar göra sig påmint, känns också som att det kan vara migrän på g. =(  Får kurera mig lite med treo o sömn så ska det nog vara bra tills imorrn hoppas jag. Då blir det en repa på stan med Emma, som jag inte sett på en vecka. Kika på en soffa som hon hittat och kanske hitta ngt snyggt att ha på sig på lör - då e det utgång som gäller. =)

Saknar detta mys!


// Nattiz

Hemma igen

Har man varit hemma i Dfs i ett par dagar o hälsat på familjen o vännerna. Haft det riktigt trevligt =) Vinkväll hemma hos systra mi på fredagen, sen barnkalas o lite vin hemma hos Madde o Jesper. Sen var det soft heeela söndagen som gällde. Var riktigt fräsch på söndagen faktiskt. Annat var det med min kära mor... =P Hann juh med o lira litte volleyboll i måndags också! Träffa alla brudarna o känna på lite boll - helt underbart! Funderar på om jag ska åka te Falköping o titta när de spelar på lör. Kanske t om har med mig matchkläder..... ;)

Men nu är det alltså tillbaka te verkligeheten o det faktumet att jag har tenta imorrn!!! Sitter här o försöker plugga, men det känns som att ingenting fastnar o att jag hellre skulle göra ngt annat. Behöver ett mirakel för att klara det imorrn......
Så det e väl bäst att jag går tillbaka till mina auxiliary verbs, indefinite article och postmodifiers.....

Guru Josh - Infinity

Simma lugnt!
// Nattiz

Snart säger det "Poofff"....

Idag har min mage gjort uppror mot mig och har därför tvingats spendera största delen av dagen i sängen. =( Ingen höjdare. Tvingades banga träning med Emma idag också - absolut ingen höjdare. Hoppas jag mår bättre imorrn, har rätt mkt o göra i dagarna. Har en bok o läsa ut, ska göra en "summary", packa inför Dfs (på fredag syns vi systra mi!), städa lyan och sen måste jag iväg o köpa present te min lilla underbara guddotter som blir två. Därimellan ska jag försöka röra på dödköttet oxå... Åh, just ja, har grammatiktenta nästa vecka, så det ska pluggas inför den oxå! (Engelsk grammatik är inget att ta lätt på......) Kan lätt konstateras att jag behöver vara fit-for-fight och att dygnet behöver fler timmar.....

Kolla förresten in Catti as Linda Rosing - så klockren!
www.lakritsfantomen.blogspot.com

// Nattiz



Hårprojekt, vin o tjôt = lördagkväll

Sitter här o känner mig rätt så fräsch efter gårdagen faktiskt. Skönt. =) Tittade nyss kontot också o det visade sig att kvällen blev rätt billig - underbar!
Hade riktigt trevligt igår faktiskt. Började med mitt lilla hårprojekt här hemma vid tre-tiden och sen kastade jag mig på vagnen hem te Emma för att fixa makeup och för lite förkrök.

Mitt lilla hårprojekt.....

Träffade där fröken Åhlund som har lite semester - grymt kul o träffa henne igen! Har inte sett henne på drygt två år så det va härligt o kunna sitta o tjôta lite. =)
Sen bar det av te födelsedagsbarnet Carro där det dracks vin o snackades. Kul o träffa lite nytt folk. =) Efter det så drog Emma x2 o moi vidare till stan där det först blev en tur på eXet och sedan avslutades kvällen på Park Lane. Jag visade mig vara den klenaste för kvällen o tackade för mig runt tre. Då stack jag te Subway för litte nattamat o ta me mig hem.. ;)

Slutresultatet av mitt lilla hårprojekt blev grymt bra!
     
    
Gårdagens outfit var jeans med hög midja o svart linne. Å så pumps te detta självfallet. ;)

Nej, nu blir det te o fräscha till sig och sedan ska jag möta upp fröknarna för lite dagen-efter käk. Finns det ngt bättre? =P

// Nattiz

Jajamän....

.... då laddar vi inför kvällen!!!!



// Nattiz

Fredag

... jajamän, då var det fredag igen. Veckorna bara susar iväg tycker jag.
Idag har det varit ett riktigt skitväder här i Götet. Man tappar suget för det mesta då. Sj tog jag mig en sväng te centrum idag, fixa bolaget o present te Carro som vi ska te imorrn. Sen va det bara hem o fixa en bönsallad o krypa ner - resten av kvällen kommer att spenderas framför burken. Blir nog te o kika på Idol, har ju inte sett nåt på det ännu.

Tjejerna spelar hemmamatch imorrn - o jag önskar så att jag kunde vara me!!! Kryper i kroppen på mig, var så längesen jag lirade nu.... Hoppas jag kan få va me o lira lite på en träning när jag kommer hem här snart. =)


So long!
// Nattiz

Dagen idag...

....har inte varit speciellt händelserik. Det mest händelserika är väl att en klasskompis till mig valt att hoppa av kursen, så hon var i skolan o sa hejdå. Trist, trevlig tjej som jag umgåtts mkt med o som verkade ha stenkoll på ämnet. Men det är väldigt intensivt o hon kände att hon inte orkade med, vilket jag kan förstå.

Annars har jag bara slappat efter skolan, sovit ngn timma t om. =P Men, nu laddas det för veckans dos av box, om en o en halv timma är det dags! =)



// Nattiz

Nyinflyttad....igen

Yes, då var man äntligen på plats i nya lyan. Flyttade hit i ons och har nu även fått igång nätet. Blev nog fem stycken vändor med vagnen på egen hand, en vända med Emma och en taxi-resa innan alla grejer var på plats. Säger bara, aldrig mer flytt på det sättet... Nästa gång blir det lastbil o flyttgubbar som bär allt.
Skönt är dock att jag trivs så jävla bra! Nu har jag mitt eget o kan göra, nästan, vad jag vill. ;)

I helgen har jag haft mor o lillasyster på besök, o det har varit kanon. Var så längesen vi sågs så de kunde gärna ha fått stanna några dagar till. Hade riktigt trevligt, gjorde stan, drack lite vin och bara umgicks. Å snart åker jag hem till Dfs o träffar resten! =)

Nu måste jag återigen kasta mig på min bok, "The remains of the day". 200 sidor kvar och den ska diskuteras imorrn... Så jag känner på mig att det kan bli en sen kväll....

Ha det gött!

// Nattiz

RSS 2.0