Sunday again....

Sitter fortfarande i mjukisbyxorna o den urtvättade toppen som jag sov i. Känns som att det kan bli så jag spenderar resten av dagen.....

Är så sjukt trött idag. Kan nog vara sviterna från fredagen som sitter i. Valde ju att åka in till Kga trots allt o det visade sig bli en riktigt trevlig kväll =) Jag o Angelique visade oss också vara kungar i Alias ;)  Bar sedan av till Wickan o lite Black Jack o dans till klassikerna. Å som vanligt när fröken fräken får en lakritsshot för mkt i systemet så ska det krånglas i garderoben när det är dags att gå hem - sorry för det Majk! =)

Idag måste jag ta itur med mitt pluggande. Jag verkligen måste. Men sen vill jag även ta en långis o hinna städa lyan..... Well, säger väl som Tim Gunn - "Make it work"

// Nattiz


2010-01-29

Har haft ett antal misslyckade försök nu med att återuppliva bloggen. Är nog bäst att jag istället säger att jag ska köra med lite sporadiska inlägg framöver. Jag menar, lyckas jag då med ett inlägg, eller kanske två i veckan så e ju det framsteg ;)

Beslutsångest över hur jag ska göra ikväll. Åka in te Kga o hänga på brudarn ut, eller stanna hemma o plugga o bara va... Tur att klockan bara är 15 än så länge... ;)

Varit o slurpat lite java hos systra mi idag iaf. Överraskade sjuklingen med lite kläder som jag beställt åt henne. Det passade kanon o jag tror att hon gillade det. =) Jag är bra snäll ibland ;)

Blidde två snygga klänningar o ett par shorts:




Tyvärr åker 80% av det jag beställde till mig själv tillbaka =(  Men, jag klickade ju hem lite från Nelly igår, så jag håller tummarna för att det passar bättre =) Vore ju kul o ha med sig nåt nytt till Sälen nästa vecka...



(Cheap Monday-jeans för 129:-!  -  Det gillar vi! =) )


Nej, tillbaka till o klura över kvällen. Klackar o vin eller mysbyxor o popcorn?

// Nattiz

Dizzy

Sovit ett par timmar nu på kvällen. Huvudvärk och yr så fort jag reser mig. Skumt. Har ju mått bra annars idag. Well, är nog bra imorrn igen. =)

Har varit hundvakt åt världens goaste hund idag. =) Tog oss en långis och hoppade in hos systra mi för litte kaffe. Så skönt ute idag när man inte frös ihjäl! =) Hoppas det e lika gött imorrn.




Imorrn står morgonpromenix med syster, besök på banken och träning på schemat.

Nu blir det lite bubbel o So u Think You Can Dance.

// Nattiz

Pow!

Ja, det där med att försöka komma igång med bloggen igen gick ju riktigt bra.... ;)

Är äntligen på benen och fylld av energi efter att ha legat sjuk i 5 dagar. Liggsår efter soffan kanske ?
Fortfarande lite snorig, men som Angelica sa: lite snor har ingen dött av. =)

Idag kör Vårettan ÄNtligen igång igen. Hemmamatch mot Göteborg som gäller idag. Samling om en halvtimme. Hoppas sjävklart på att vi krossar dem, men jag tror det blir tight. Men i slutändan vinner vi med 3-1 =)
Game-face on!

// Nattiz

RSS 2.0