"I think I can, I think I can, I think I can..."

Hallstahammar som gäller om några timmar. Hoppas på att det blir en riktigt bra genomkörare inför helgens bravader =)

Var o hämtade ut mitt paket från Stadium igår och både löparskor och byxor passade perfekt. Så ikväll blir det o köra de nya byxorna på matchen, sen är det väl bara att fröken ger sig ut i löparspåret till veckan =)



Nej, nu blir det o sätta tänderna i apelsinen som fullkomligt ligger o skriker efter mig. Wish us luck tonight!

// Nattiz


Längre dygn, tack! (O gärna lite vår!)

Just nu skulle jag inte tacka nej ifall dygnen kunde vara något längre. Jag hinner inte riktigt med allt som jag måste o allt som jag skulle vilja.... Läsa två universitetskurser samtidigt är tuffare är jag trodde (tror inte jag ger mig på det igen), sen att fixa det med extrajobb, styrelseuppdrag, träningar och matcher o på kuppen ha ngt slags socialt liv utanför det är klurigt. All heder till er som lyckas! =)
Idag har jag dock lyckats skapligt. Bl a hunnit med både morgonpromenix, plugg, en kopp hos mor och firat Jonte. Tänk, Lillebror är hela 10år nu =)

Mycket volleyboll på schemat ett tag nu. På torsdag är det dags för SvenskaCupen, då möter vi Kolbäck borta. Sen är det äntligen dags - elitseriekvalet!!! =) Kl. 15.00 i Vallahallen är det dags för den första kvalmatchen mot Linköping. Sen på söndag kl.14 tar vi emot Svedala. =) Har ni inte möjlighet o komma kan ni alltid se matchen via vår hemsida, www.vkorion.se. Där kommer matcherna att streamas live. =)
Två bortamatcher som väntar sen den 11:e och 18:e april. Blir nog tuffa matcher, men det ska bli så sjukt kul o spela. Att man kan tycka det e lika kul efter 11 år.... =)



Imorrn ska jag hämta ut löparskorna som jag beställt. VårRuset here I come! ;)

// Nattiz

Final Four 6-7 mars 2010

Imorrn smäller det - Final four 2010 kör igång med VK Orion i täten! =)=)
Ska bli så jäkla kul o spela på hemmaplan i ett sånt arrangemang som Final Four. Vi är slutspelets underdog och jag tror att vi verkligen kan överraska. Vi kommer att köra allt vi orkar och kan och ger oss aldrig!

Kl.10.00 kör det igång i Valla-hallen. Vår match spelas kl. 14.30. Kom o heja! Om ni inte har möjlighet att komma dit så kommer det finnas livesändning på vår hemsida, www.vkorion.se =)=)=)



Nej, tillbaka till hemtentan. Trevlig kväll!

// Nattiz

RSS 2.0