Stressad? Frustrerad? Jag?


Zzznark...

Inte mkt liv i min kropp idag. Känner mig sliten, hängig och sjuk. Önskar att jag bara kunde lägga mig o sova i några dagar, o hoppas att all min ork och mitt humör har återvänt till mig när jag slår upp mina skogsgröna. Men, det får bli o försöka boosta upp sig på ngt annat vis för tid för sömn det finns det inte.







Nu blir det istället te o försöka fixa lunch på ngt sätt. Står själv i butiken o har inget med mig.... Utkörning kanske? =p

// Nattiz

Cykelbyxor....

Det är ju inne att ha cykelbyxor på sig nuförtiden, matcha gärna med en tunika och ett par gladiatorsandaler med hög klack. Sj kommer jag nog inte hoppa på det trend-tåget. Känns som att det räcker med att jag kommer att ha på mig cykelbyxor i princip varannan dag sen när volley-säsongen börjar i september igen.... Men, jag måste nog hålla med om att det e rätt snyggt.






// Nattiz

.....



// Nattiz

Nattjobbarn....

Jobba hårt! ;)



    


    
// Nattiz

Lite shopping på fredá-kvällen...

Klickat hem 3 par nya skor + ett par jeans från Nelly.com - alltihop för 485:-! =)

                      


Härlig fredákväll detta. Loka Päron, färskpotatis m. grillad kyckling, shopping och en dos av Justin Hartley. Blir ta mig tusan inte bättre än så. =)



Sov gott folket!

// Nattiz

Paraply på vift - as usuall

Japp, lyckades återigen, virrpanna som jag är,  glömma mitt paraflax i Angelics bil. Inte så kul en dag som denna när regnet fullkomligt öser ner i omgångar. Men, lite vatten har väl iofs inte skadat.

Får se om jag gör ett stopp hos syster yster efter jobbet o dricker kaffe.Tror det. Nästan helt 100. Jo, jag ringer henne om en stund.

Funderar o funderar. O funderar lite till.

Tatueringstid på G snart tror jag. Måste bara se om jag kan komma på lite konsultation först så jag vet pris och hur många sittningar som behövs... ;)

Nej, bäst o jobba häcken av sig sista 35.



// Nattiz

In my head...

"I´m reaching out without a sound
My pride falls to the floor again
Inside my mind I search to find
A place just to calll my own"





// Nattiz

Blixtar o dunder....




Mullrar o blixtrar nu - me like!

// Nattiz

RSS 2.0