9h sömn....

... men är fortfarande lika seg och tung i kroppen. Gick och la mig kl.21.30 igår o somnade som en stock. Vaknade imorse o mådde på samma sätt som när jag la mig. Tryckande huvudvärk o matthet. Men, va bara o dra sig iväg te jobbet ändå. Chefen är på utbildning och är inte tebax förrän 17, och ikväll har vi releasefest i butken för en ny barnbok. Så, för att saker ska fungera flytande så är det bara att kämpa på.

Borås och Knallecupen stundar äntligen nu i helgen. Hoppas att jag mår bättre. Två dagars spel med topplag från Sverige, Norge, Danmark och Holland =) Ska bli sjukt kul o spela lite match igen, är juh ett tag sedan nu.

Nu suger det i kaffetarmen, så det är bäst att jag kastar på en kanna. O just ja, inviger nya skorna idag - sjukt sköna! =)


 


// Nattiz


090913

Tror nog att det får ta o bli bingen alldeles strax. Är så fruktansvärt trött. Tar udden ur en o vara iväg på bingo ;) Vann tyvärr inget idag, men vi planerar o ta en tur snart igen. =)

Kollat ett nytt avsnitt av Supernatural idag (klämde två igår också). Håller på o laddar ett nu som jag kanske lägger mig inne i sängen o kikar på. Fjärde säsongen snart avklarad med andra ord, så då är man ikapp med 5:e som nyss kört igång i USA =)

Råkade beställa hem lite kläder häromdagen... Skulle egentligen bara beställa en mysdress som var på rea, men det råkade bli lite mer. Rensade därför ur min garderob lite här idag, så imorrn blir det bort te mor & co med en kasse kläder. Bland annat 2 tröjor som jag endast använt 1 gång vardera... Förstår inte varför jag envisas med att köpa tröjor med tryck när jag egentligen inte tycker att jag passar i det?

Hoppas att de nya smyckena kommer in te butiken snart - så mkt fina grejer som vi beställde! Beställde även hem en ring och ett halsband till mig själv som jag verkligen längtar efter att få.




Nej, off to bed. Sjukgymnasten väntar imorrnbitti innan jobbet, måste vara pigg om jag ska orka med det. Sov gott allihop!!!!!
// Nattiz




Den är bruten...

Känns det iaf som att den är. Pratar om min tå. Den där bredvid stortån. Haltar lite smått idag efter att jag blev rejält sparkad igår när vi värmde upp med lite fotboll. Skulle vilja påstå att den är tjock som en liten prinskorv. Lyckades dock ta mig ut på morgonrundan med syster yster imorse iaf. =) O ikväll blir det till o bita ihop och tejpa lille tån te träningen. Det som inte dödar, det härdar ;)

Torsdag idag, gôtt. Slutar 15 imorrn o sen är jag nog ledig hela helgen tror jag. Ser fram emot en oootroligt lugn helg. Hyra en film kanske, ngn som har nåt bra tips?

Kostade skjortan o köpa, men ack så nöjd jag är med mina guldklimpar!

// Nattiz


RSS 2.0