Valborg!

Jajamän, idag är det valborg. Sitter på jobbet och räknar ner, ska snart sticka upp te bolaget en sväng o handla lite. Leta present till brorsan som fyllde 29 i lördags också. Han kommer ju hem en sväng på fredag o firar litte. (Bor i Halmstad vanligtvis.)
Sen blir det hem te syster o hennes Andy och dricka lite vin och tjata. Äntligen! Ska bli så skönt och sätta sig och ta det lugnt o inte stressa iväg någonstans direkt när man kommer hem. Mitt liv är för tillfället väldigt inrutat. Jobb - träning - sömn, varje dag ser likadan ut i princip. Därför är dessa tillfällen så underbara. =)

Helgen som var tillbringade jag som sagt i Gislaved. Tjejerna slutade efter två dagars spel på en 10:e plats. Inte illa o vara top 10 i Sverige! =)  Ska iväg och coacha i helgen igen, denna gång är det U-19 i Katrineholm. Hoppas att det går bra där med! 

image10


Fridens!
// Nattiz 

Sommar!

Nu vill jag ha sommar! Ligga i solen o pressa, ta en mjukglass och jiddra med vännerna och grilla och dricka cider! Inte länge kvar nu! =)


Måste köpa en maxiklänning snart.
image9


Gislaved om några timmar, ladda!
// Nattiz


Helg på annan ort

Imorrn bär det av till Gislaved - ska vara coach för vårt U-21 lag som spelar SM-slutspel där hela helgen. Hoppas på bra väder och att det går bra för tjejerna. Inte helt töpp kanske o tillbringa hela helgen i en stekhet hall, men jag får sticka ut min kran i solskenet när jag kan. =)

Suttit och kollar lite på hundar idag, e sååå grymt sugen! Vet inte riktigt vad jag vill ha för någon dock. En liten men väldigt aktiv hund som jag kan dra med ut i joggingspåret iaf, det vet jag. Men vi får se, hänger lite på vad jag ska göra framöver. Kostar ju en hel del pengar o tid med en jycke.....

Köpte nyligen nya brillor men e rätt sugen på att köpa ett par till E inne på ett par i pilotvariant.....

image8 Vad tror ni??

Nej, ut o njuta lite i solen innan man ska hemåt o laga lite käk innan träningen.

// Nattiz

"Vet inte riktigt vad det kan vara."

Visst är det härligt när man är hos doktorn och de inte vet vad det är för fel på dig? Var hos läkaren i fredags då jag sedan i tisdags förra veckan legat med konstant huvudvärk och tryck över tinningar och kindben, haft feber och svullnat upp i hela ansiktet. Sett ut som en hamster mer eller mindre. Fick nog frågan om jag hade ont i halsen 4-5 gånger, samma svar alla gånger: Nej! Mina blodvärden såg bra ut och hans gissning var först att jag fått något virus, o då finns det inte mkt de kan göra för att hjälpa. Men, fem minuter senare gör han en kovändning och säger att han inte riktigt vet och skriver ut antibiotika till mig. Superkur på tio dagar. Tack o bock! O, sista han säger innan jag går: "Drick mkt te, helst med honung i." Fortfarande, jag har inte ont i halsen! Hur som haver, medicinen verkar funka, inte svullen i ansiktet längre och jag börjar känna mig som mig själv igen. Fortfarande huvudvärk, men den hoppas jag också bli väck av ju längre jag käkar kuren. Så nu är jag äntligen tillbaka te jobbet igen!

Ska bli så skönt o få träna lite ikväll med, blev så sugen när jag var uppe i hallen i torsdags o visade mig. Verkar som att Svenska Cupen e klart nu också, den 11 maj smäller det! Härligt o få lira lite match igen. =)

På jakt efter en kortärmad svart kavaj - någon som har ett tips? Måste ta mig te Karlstad eller Örebro o dra en repa inne på myrorna snart också... Får se när jag får tid, har rätt fullspäckat schema framöver.

Nej, back to work!
// Nattiz

Sjukdag...

Usch och fy, har grymt migränanfall idag... Pallrade mig iväg te jobbet igår o bet ihop, men fixade inte det idag. Butiksarbete med kunder och huvudvärk är ingen lysande kombination idag. Ska därför se till att jobba lite hemifrån så man gör lite nytta trots allt. Visserligen är väl inte data-arbete någon höjdare heller, men det är iaf ingen som ser när jag sitter o grinar illa. =P 

Bloggar för jobbets räkning också så du som är inredningsintresserad får se till att besöka www.nydesigns.blogg.se


Såå underbart att solen börjar komma allt mer nu! Ger mig fler och fler tillfällen att använda mina nya snygga pilotbrilllor!





Ha det gott!
// Nattiz



 


Köpa nya skor!

Dags att uppdatera skogarderoben där hemma! Läste att det fanns en hel del halva reapriset  för medlemmar upp på stan, så jag ska försöka se om jag kan smita ifrån jobbet en sväng.... Måste juh faktiskt köpa nytt då jag med sorg i hjärtat tvingas slänga både mina svarta stövletter och mina lila stövlar, mina lojala trotjänare....
Är grymt sugen på ett par knall-gula pumps och ett par ballerina med peeptoe. Sen är jag otroligt sugen på att köpa Reebok-look-a-liken på Din sko. Mmmm, hoppas att jag kan göra några fynd senare idag.



image3                                     


Ha det gott!!!
// Nattiz


Moi

Har svarat på några enkla frågor så att ni kan få en bild av mig. Håll till godo!

Höger- eller vänsterhänt: Högerhänt
Humör just nu: Bara bra, men lite trött. Högskoleprovet imorron.
Favoritgodis: Lakrits!
Är det nåt du absolut inte äter: Kött, jag är vegetarian
Kläder just nu: Skjortklänning, leggins o turkosa ballerina
Musik just nu: Placebo - Running up that hill
Sommarplaner: Beachvolleyturneringar och resa te Götet

Saft eller alkohol: Bubbelvatten
Hur många kuddar sover du med: 2 st
Favoritväder: Sommar o sol, självklart
Morgon- eller nattmänniska: Natt, mitt morgonhumör är hemskt
Sparare eller slösare: Sparare
Kommer du ihåg din första kärlek: Jajamän, det gör jag
Tror du på mirakel: Absolut
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2 st låter bra
Bio eller promenad: Promenad
Stjärntecken: Oxe
Rädd för insekter: Ja, nattfjärilar är otäcka
Största svaghet: Alldeles för höga krav på mig själv
Det här är jag bra på: Fynda skor
Chips, morötter eller godis? Borde vara morötter....
Pizza eller hamburgare? Pizza
Skriver du dagbok? Ibland
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Har redan två stycken... o fler kommer det o bli
Stökigt eller välstädat? Stökigt
Är du rädd för blod? Nej
Saltar du på maten? Japp
Gillar du att sjunga?... Är kung på SingStar
Anser du att du är stark? Ja, det tycker jag
Brukar du sola? Solar på sommaren
Vad gör du om du får hicka? Håller andan
Kaffe, te eller inget? Kaffe


image3


RSS 2.0