Dagen med det stora D:et

Jaha, ytterligare en natt utan sömn. Tror jag lyckats knapra ihop ca 8 tim sömn på tre nätter. Drömscenario, lr hur? Men, det som inte dödar det härdar.... visst?

Japp, då var det dags för fröken att ta (iaf delar) av sitt pick o pack o sticka te Götet idag. =) Imorrn e det tillbaka te skolbänken som gäller. Lämnar en rapport om hur det gått.

Fick en härlig present av  Lakritsfantomen  - Tack! Jag lovar att jag ska öka mitt bloggande och lämna flera dagliga rapporter från Sveriges framsida! =)

Härnäst på min inköpslista:
          

// Nattiz


Osynkad

Idag är jag och min kropp allt annat än bästa vänner, helt i osynk. Inatt, eller i morse kanske man ska säga, somnade jag först vid 5 - för att sedan gå upp vid 8. Tvingades sedan gå o lägga mig nån timme vid 12 igen - orkade bara inte. Sen bråkar kroppen fortfarande med mig över lördagens onyttiga intag. Popcorn, godis och Ben & Jerry-glass kanske inte e det allra bästa för en laktosintolerant med magkatarr-problem... Så visst, jag har mig själv att skylla. Men tycker likväl att det e förbannat jobbigt....



Nu väntar jag på att la familia ska komma hem. Det kanske kan lysa upp min dag ngt. =p

// Nattiz

Back in bruksorten

Hemma i dfs igen - iaf för några dar. Varit te Emma ett par dag o haft det grymt kul! =) Får dock ångest när jag tänker på alla pengar som jag spenderade...som jag egentligen inte hade råd med... Men, jag får lösa det genom att leva på Varma Koppen o pasta med ketchup. Det går det me! =)
I torsdags skrev jag in mig på skolan och det kändes skönt när det var gjort. Sett vart man ska gå och hunnit kika lite på vilka man ska plugga med närmsta halvåret. Är en rätt blandad kompott måste jag säga, det kan nog bli rätt bra. =)
Utgång i fredags blidde det oxå. Hade planerat att sticka på NRJ in the park - men så blev det inte. Istället satt vi hos Emma o snacka lite skit tills vi drog iväg te Berså.. (VIP!) Men, det var ingen höjdare så vi stack vidare te exet istället. Riktigt härligt place! Där hade vi riktigt trevligt - trevligt folk om inte annat... ;) Hann sedan med ett sista stopp på Park Lane där vi dansade som fan. (Mina fötter var ett levande bevis på det faktumet dagen efter. ) Kvällen avslutades sedan med supergod Falafel hemma hos Emma.  O, ja just det, en söt liten ros blev det ju med.... =)


O så här snygga var vi:
    

Känns lite bättre inför flytten nu när man nyss varit där. Klarar mig på spårvagnen o så nu iaf. Steg framåt! Sticker dit igen på torsdag o slaggar på Emmas soffa några dagar (igen) iom att skolan drar igång på fredag, så kommer la familia ner med mina prylar på söndagen. Då får jag mitt lilla kryp in! Så närmsta dagarna blir det packning o umgås med folk som gäller. O på tisdag kommer mor o co hem igen! (Då måste ju huset självklart vara fräscht oxå.) =)

På tal om min pengaångest - beställde nyss kurslitteratur för 2000 spänn! Voi voi......

Criminal Minds om 25 min!

 xoxo

// Nattiz

Feeling blue

Japp, känt mig allmänt låg sedan jag vaknade i förmiddags. Inte kul. Tack o lov för att det inte finns ngt sött i huset - annars e väl risken stor att jag satt i mig alltihop! Men, jag börjar litte smått rycka upp mig igen. Imorrn ska jag ju äntligen träffa Emma, har inte setts sedan i mars o snart ska jag iväg på bingo (ja, jag tycker det e skitkul!) med världens bästa darling. Lovade henne o bitchslapa mig i fas igen, så, sagt o gjort. Nu börjar Einmaa komma tillbax känner jag.
Håll tummar o tår för att vi vinner lite pengar!

// Nattiz

23.22 - Måndag 18/8

Då var väskan i princip färdigpackad inför onsdagens tripp te götet. Skönt att ha det gjort, finns ju ungefär tusen andra saker som måste vara fixade te nästa vecka. Men, först är det registrering på skolan som gäller på torsdag. Då ska jag på egen hand lyckas ta mig runt i stora staden - förhoppningsvis lyckas jag inte gå vilse som jag gjorde i Stockholm....

Helgen var intensiv och riktigt kul. Kan dock inte lista ut hur min mor, som just nu befinner sig i Thailand, lyckats få reda på att det festades en aning här hemma under fredagen.... Jag säger då det, e inte mycket som undgår henne. Men, om jag spelar på "jag-flyttar-om-en-vecka-och-vi-kommer-inte-att-ses-på-ett-tag" kortet så är det nog glömt när de kommer hem nästa vecka. =P

Det finns mycket som är dåligt med lilla Degerfors - men det finns också en jäkla massa bra:

                                                           

Ni e bara bäst!!!!

// Nattiz


Flyttat hem

Vilken härlig sommar vi har...not. Vart tog solen vägen? Frågan e om sommaren kanske redan e över. =(

Nu har jag flyttat ut ur lyan, alla mina pinaler står nu och ockuperar min mors tvättstuga och gästrum. Hon kommer få slag när hon kommer hem o får se all bråte. (Hennes Feng Sui är något sabbad för tillfället) Men, de kommer ju inte hem förrän 26:e, så jag ska nog hinna snygga till det något. =p
Börjar känna mig stressad och något nojig över min stundade flytt nu. Tror inte riktigt att det sjunkit in än att jag ska lämna säkerheten här och flytta till ngt som e helt nytt. Jag är en person som gärna vill känna att jag har lite kontroll över det jag ska göra, men har inte riktigt det nu. Men det kanske e lite av charmen med att starta ett nytt kapitel i sitt liv, att man inte riktigt vet vad som händer? Säger bara tack o lov att jag har Emma nere i Göteborg som lovat att hon ska ta hand om mig. =P
Kommer att sakna så fruktansvärt många när jag sticker, finns så många som e otroligt viktiga för mig. Är nog det som blir tuffast, att inte ha dem fem minuter bort om det skulle vara ngt.... Jag vet, låter som att jag ska flytta te världens ände, men man måste få älta ibland. =P Allla och allt som står mig närmast finns kvar och ligger bara två timmar bort med tåg. Så jag ska nog klara mig. Tror jag. =)

I helgen blir det iaf fest för hela slanten - e ju min sista helg i Dfs innan jag flyttar! Så morgondagen kommer att spenderas tillsammans med mina underbara tjejer, lite sista kvällen med gänget-stil. Så vi håller tummarna för bättre väder =)

// Nattiz



Vart får allt plats?

Det var med en enorm sorg jag rensade bland mina skor igår... Jag hade bestämt mig innan för att vara hård - e ingen idé att spara skor som "man kanske kan laga på något sätt". Har det inte skett senaste halvåret kommer det inte göra det framöver heller. Så, jag tror att jag i slutändan slängde 10-11 par. Flaggan var på halv stång i Degerfors igår.

Insåg när jag traglade runt därhemma i röran och packade att jag har så fruktansvärt mycket grejer! Att så mycket kan gömmas på 44 kvadrat. Gubben jag ska hyra in mig hos i Göteborg kommer att få en chock när han ser mitt flyttlass av kläder o skor.... (Trots det tycker jag fortfarande att det finns så mycket som jag skulle behöva i garderoben. =P )

Bjuden på fest på lördag, får se om jag hinner o har råd. Men, det vore jävligt kul då det e godingarna Carro o Elin som bjudit till party. Fingers crossed att skattepengarna kommer som tänkt denna vecka....

// Nattiz

Kaos och upponer

Panik, ångest och sömnlöshet - min vecka i några få ord. Paniken kommer från att tiden som jag trodde fanns bara springer iväg. Ångest får jag för det mesta. Oredan, packningen, tiden pengar - rubbet. O så va man inne i ett stim av sömnlöshet igen. Härligt nu när man jobbar en vecka. Tror att det är det stora kaoset i mitt hem som stör. Men att jag endast sov tre timmar inatt kan juh bero på de två kopparna kaffe jag drack vid 20-snåret....

Så, har man ältat lite idag me, skönt.

Mor, far o syster sticker te Thailand imorrn - fy fan va härligt om en annan kunde hänga på. Men, jag har lovat att börja spara o följa med om något år.

Fick frågan om avskedsfest, idén börjar växa. Vi får se om jag hinner styra upp något innan jag sticker.

// Nattiz


RSS 2.0