En era är över.....

Då var det officiellt... Kapten Ljungberg slutar i landslaget och lägger all fokus på klubblaget. Slutet av en underbar era! Det blir tufft för den spelare som kommer att axla tröja nr 9.... You will be missed!!!!!

               

// Nattiz

Äntligen fredag!

Fredag - äntligen! Ska bli så otroligt skönt att få sova så länge man vill imorrn o inte tvingas upp i ottan trots att man e sjuk. Om inte Pärson tvingar upp mig då vill säga... Ska juh vara hund- och systervakt denna helg. Inga fel faktiskt med lite kvalitetstid me lillsyrran. Hon börjar ju bli stor nu så man får väl passa på och umgås medans hon faktiskt vill. =P

Blir alltså en luuugn helg, så skönt. Kan behöva pusta ut lite. Känns dock lite surt med tanke på vilket drag det kommer att vara på statt, men, sånt e livet... Sparar ju pengar om inte annat! 

Suger ordentligt i shoppingnerven nu.... Skulle behöva lite nya skor, jeans och annat smått och gott. Men, jag får hålla i mina kronor. Ska ju faktiskt kanske te Danmark och kanske på en sista-minuten (stort kanske iofs) så jag får hitta på något med det jag redan har i garderoben så länge. 

 

Tror dock att dessa skulle vara grymt snygga på mig!

// Nattiz

Wednesday

Träningsvärk, yrsel, illamående, kallsvettning och huvudvärk - vilken underbar dag det är... not... Träningsvärken känns rätt gött, då vet jag att jag jobbade på ordentligt igår på träningen. (Som var grymt kul btw! Boll 1h och fys nästan 1 ½h =) )Men att man plus det känner sig grymt krasslig, ingen härlig kombination direkt. Är dock på jobbet o biter ihop så länge det går.

Just nu längtar jag te helgen o tjejkvällen med systrarna mina. O Pärson så klart! =p 

Over and out!
/// Nattiz

Ryssar o midsommar

Hade laddat ordentligt inför gårdagens match mot Ryssland. Ljungberg-tröjan var på, bubbelvattnet var kylt och cashewnötterna var upphällda. Men, till vilken nytta. Efter första halvlek var jag nära på att stänga av tv:n o vända på steken o sova. Så dåligt spel! Ingen som helst backlinje och för många misstag. Dags för halva laget att gå i pension kanske? 
Hatten av för ryssarna som imponerade på mig, rättvis vinst med tanke på spelet. Tror dock att de får problem mot Holland. Min gissning är Portugal-Holland i final.¨
Nu får man börja räkna ner till OS istället.

Så var det dags igen. I vanlig ordning har folk planerat in sin midsommar till punkt och pricka. Att åka till kusten är alltid populärt.... har dock aldrig förstått det iom att ca. 75% av Degerfors/Karlskoga åker dit - ser man då inte samma folk som annars? När jag brukar åka bort är det för att träffa nytt folk...

Själv kör jag improvisation i år. Inte planerat ett jävla dugg. Blir väl nån färskpotatis med gräddfil o fiskbit, annars har jag inte den blekaste. Känns lättast så med tanke på hur misslyckat det alltid blivit när jag faktiskt tagit mig i kragen o planerat något. Så, det spörs helt enkelt. Men, hade jag kirschen skulle jag vara här:





// Nattiz

 


Summering av de senaste veckorna

Satans va jag e dålig på o göra inlägg! Ska försöka bättra mig (även om det kanske bara e typ 3 pers som läser bloggen.. men ändock!)

Har varit full rulle senaste veckorna. Först var jag iväg på kurs i Stockholmia. Självklart lyckades fröken Einmaa gå vilse när hon skulle iväg till kursen... Japp, tyckte att jag gav mig iväg från hotellet i bra tid, jag hade ju min karta och visste vart jag skulle av vid tunnelbanan. 8.30 skulle jag vara där och registrera mig och käka frukost med de andra kursarna, 09.05 ringde jag hem med lätt gråt i halsen... Då hade jag frågat 3 st stockholmare om vägen och varje gång blivit visad åt olika håll, kände mig minst sagt uppgiven. Men, tack o lov för farsgubben där hemma! Efter några minuter med honom i luren hittade jag rätt direkt! Efter det gick kursdagarna rätt bra. Kände mig lite outsider iom att de andra var bra mkt äldre än mig o jobbade för mångmiljonföretag, men va fan =)

Förra veckan bra det av till Gotland o mina härliga kusiner. =) Lade beslag på ena kusinens etta så han fick flytta hem te moster några dar, men jag får bjuda igen o låna ut min lya när de kommer i slutet av sommaren. =) Åkte te Gotland för att fira Matilda som tog studenten. Härligt o se henne så lycklig! Minns själv hur kul studenten var. =) Men jag måste säga att vi ligger i lä när det gäller studentfirandet! På Gotland lägger de ner uppåt 60-80 000 kronor på att smycka och utrusta sina ekipage med musikanläggningar, det tävlas om vilken vagn som är den bästa. Sen åker de runt med sina vagnar från det att de gått ut runt 14 till ungefär midnatt, med undantag för fika och middagsstopp. Ingen på Gotland kan undgå när firandet är igång, det kan man lugnt säga. Maffigt!
Hoppas verkligen att både Matilda o Jakob hänger på te Degerfors i juli/aug så att vi kan gå ut o parta litte. =P

Kom hem förra lördagen och hann vara hemma i ungefär 4 timmar innan det bar iväg te Sara som tagit lärarexamen. Grattis igen! Grillning, trevligt sällskap o en grym bål (som Carro blev god vän med) - trevlig kväll helt enkelt. =)

Sverige i tisdags - Cirkus Zlatan, vad ska man säga? Underbart! Nu laddar jag inför lördagens match, som jag tror blir betydligt svårare. Ansiktsmålning, Ljungberg-tröja o en bärs i näven - på lördag smäller det!

     Sveriges hetaste, utan tvekan!

// Nattiz

RSS 2.0