Eurovision countdown

Imorrn drar semifinalerna i Eurovision igång. Sverige är med först i den andra semifinalen som är på torsdag. Tror dock tyvärr att det blir svårt för Sverige att ta sig vidare i år. Låten är jättefin, texten är speciellt fin, och hon sjunger kanon, men jag tror inte att den kommer att gå hem hos de andra länderna.  Blir självklart till att titta på den stoooora finalen på lördag oavsett hur det går =) Hoppas dock att jag har fel - Eurovision utan Sverige skulle vara trist! =)

I go, down the beaten track
along the river with an empty bag
At the end she said to me: Why are you here, with the autumn leaves?

Cause this is my life, my friend, and this is my time to stand
Cause this is my life, my friend, and I cant be no one else

Im done, tipping on my toes
strike an iron and attack my soul
Misty moon, youre gonna see
Ive got you blues to get on my feet

Cause this is my life, my friend, and this is my time to stand
Cause this is my life, my friend, and I cant be no one else

I dont wanna run; I dont wanna fight
I dont wanna hide; I just wanna stay free, to be me
I dont wanna win; I dont wanna lose
I dont wanna play; I just wanna remember, oh my name

Cause this is my life, my friend, and this is my time to stand
Oh, ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh

(Cause this is my life, my friend, and this is my time to stand)
Cause this is my life, my friend, and I cant be no one else
Cause this is my life, my friend, and I cant be no one else
Cause this is my life, my friend

// Nattiz

Det går bra nu....

Ödet e sjukt. Vad fick jag inte i present idag om inte ett läderarmband! =) Har trånat efter det länge och nu har jag äntligen ett! Är ett välgörenhetsarmband från Humanity for all där 25% av intäkterna går till välgörenhet. Det känns självklart extra bra =) Kan med andra ord stryka detta från önskelistan..... ;)



// Nattiz

Smells like lemon

Nu har jag äntligen städat klart här hemma och det luktar så där härlig citronigt nu ;) Pusta ut i två sekunder o sedan hoppa in i duschen o fräsch till sig lite. Får ju lite härligt besök här om dryga timmen så det e bäst o se till och ladda bryggaren =)

Är lite lätt shoppingsugen just nu. Men, ska försöka o hålla fingrarna i styr. Har ju trots allt lite andra utgifter framöver som också är grymt kul.... ;) Detta ligger dock högt på önskelistan OM jag skulle shoppa.



// Nattiz


Kaffe på schemat

Härligt väder att slå upp sina skogsgröna till  ;) Håller tummar och tår för att det blir bättre till helgen.

Nu sticker jag till min Darling och dricker litte kaffe och leker med sötaste Tildis =)





// Nattiz


Night

Det är intressant hur man många gånger tror att man bearbetat och insett saker, men sen händer något litet som får en att inse att det fortfarande gör ont. Tungt. Ledsamt.
För mig var det nog både på gott och ont idag. Kanske behövde jag ett litet uppvaknande och inse att allt inte är svart och vitt.....




// Nattiz

Ny dag, nya tag =)

Har inte tagit många tag idag än, men jag tänkte att jag skulle slå mina klor kring disken om en liten stund. Måste ju  vara fräscht och fint här hemma inför helgen när det kommer lite folk. Är ju tydligen så att jag blir ytterligare ett år äldre på lördag, så det ska ju självklart firas lite. =) På fredag blir det lite fika för familjen och sen blir det o festa ordentligt på lördagen. Har klubbfest då, så ska försöka styra upp en liten fördrink hemma hos mig iaf =)
Är kanske dags att man börjar klura på vad man ska ta på sig? Självklart hade jag gärna åkt och köpt något nytt, men när man då och då hittar plagg i garderoben som fortfarande har prislappen kvar så kanske man har tillräckligt..... =) Eller inte.... ;)

Musiktips: A Fine Frenzy. Hela deras senaste album är toppen, och jag kan inte sluta lyssna på deras gamla låt Almost lover. Den är bara så fin! =)

Just ja, disken var det...

// Nattiz

Uppe med tuppen

Japp, efter att ha legat i 45 min och försökt o somna om gav jag upp. så kl.05.15 stod fröken och rensade ur sitt badrumsskåp! =) Härligt det är när det blir så där... Har dock fått riktigt mycket gjort. Rensat ur massa skit, bland annat gamla räkningar från januari 09 (!) som jag av ngn anledning tyckt det fanns intresse av att spara. Det är sjukt vad mycket skit en människa kan spara på sig. =)
Nu blir det nog en liten sväng te affären o fixa lite frulle. Ekar tomt här hemma. Får nog bli en härlig kopp med rabarber-vanilj te till =) Beställde lite te förra veckan av några tjejer i laget och jag väntar med spänning. Det ena var vit choklad med chili, och det andra hette Studio54 och innehöll champagne, jordgubbar och grädde..... ;)

Nej, blir o hoppa i ett par jeans och favvo-glajorna o bege sig till Coooop =)



Tjing!

// Nattiz

Once again....

"What if I wanted to break
Laugh it all off in your face
What would you do?
What if I fell to the floor
Couldn't take all this anymore
What would you do, do, do?"

// Nattiz

Psykbryt!!!

Gaaahhhh!!!! Sitter med min jävla tenta och fattar noll. Skickar därför ett frågande mail till ansvarig lärare om lite vägledning och svaret jag fär är - "Läs studiehandledningen". No shit Sherlock! Har ju inte läst den tio tusen gånger och fattat noll och därför skickat till dig och frågat! Blir tokig.......


Får nog se till att rota fram något att lina runt handleden inför kvällens volleybollträning också. Ömmar lite lätt när man spelar försvar..... ;)




// Nattiz

RSS 2.0