Sugen på nåe nytt....

Bilder från helgen kommer..... Hade så grymt kul! Väntar dock fortfarande på att Ninjagubbarna ska komma.... Mycket skratt o andra upptåg hela kväll - Tack brudar för att ni finns! Å tack för presenterna! Fick pärlplattor, rosa hopprep och ett par grymma 80-tals skor  =P

Just nu är suget enormt för att ge mig iväg och börja ett nytt kapitel någon annanstans. Känner mig lite mätt på det mesta just nu. Älskar volleybollen, men man tappar motivationen när man inte har ngn tränare, o jag älskar mitt jobb och mina vänner, men det känns bara som att jag just nu står still o trampar på samma ställe... Men, kanske bara är ngt tillfälligt, det spörs.

Sticker te Gotland den 4:e juni o hälsar på kusinerna. Den äldsta tar studenten så då ska vi fira henne. Hoppas på bra väder så man kan få lite färg. =) Missar dock Johansson som kommer hem då, men jag tar en tripp o hälsar på henne snart hoppas jag.

// Nattiz


Ett år äldre!

SMS 07.12 - Sandy "Idag e de ingen vanlig dag för idag e de Nattiz födelsedag hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra. Hoppas du får en toppendag, puss o kram"  Tack så mkt systra mi! =) Kunde inte ha sagt det bättre själv.

Fyller alltså 22 idag, tycker att det är en aning skrämmande vad fort det går. Känns som att studenten var igår... Hade firande redan i tisdags då jag var ledig och alla andra hade tid. Mysigt! =) Fick bland annat parfymen jag ville ha - Paris Hiltons Can Can - och en ny träningsväska - perfekt! Lördag blir det utgång med töserna, får låna huset av mor & Co. (Kan bli en aning trångt i min lilla etta.) Hade planer på att grilla, men vädret ser inte ut att bli spec bra tyvärr. Men, det spörs, blir en kanonkväll oavsett! =)

Träning igår som var mindre lyckad för min egen del - var nog sviterna från min febertripp i måndags som fortfarande gjorde sig påminda. Hostat och haft ont i halsen inatt me, inte bra. =(  Smittat syster också.. men jag hoppas att vi båda e friska te på lördag.  

Shoppat ny klänning te helgen - kommer att bli såå snyggt! =)

// Nattiz


Fredagkväll

En timme kvar på jobbet, skönt. Har varit oootroligt ensamt idag, jobbat själv i butiken och knappt några kunder. Känner mig en aning sällskapssjuk just nu! =P
Ikväll blir det lugnt, kanske att jag rensar lite i min garderob. Så jag vet vad jag måste investera i. =p  Köpa lite glass när jag kommer hem oxå, har ont i halsen. Alltid skönt att skylla sockerintaget på att man måste kurera sig. Men det måste jag faktiskt, på söndag är det äntligen dags för Svenska Cupen! Bara spela volleyboll hela dagen - kan det egentligen bli bättre?

Min underbara syster ska ge sig på att testa en detox-kur. Modigt och jävligt starkt om hon lyckas klara sig igenom hela kuren. Fatta att inte få äta fast föda på typ en vecka - inte en chans att jag skulle lyckas. Mat för mig innebär att tugga, så är det bara. Får väl se hur det går för henne med festandet på min 22-års fest nästa helg dock..... dricka på tom mage kanske inte e ngn höjdare... =p

Imorrn blir det tvättning och solande hemma hos mor (om halsen inte e helt knas). Kan inte må annat än bra när vädret är så underbart som det är! =)

// Nattiz

Sömn sökes!

Sitter man på jobbet och längtar efter sängen.. Grymt tungt att kliva ur sängen i morse, tror klockan var halv 9 när jag äntligen stod i duschen (o då ska man egentligen med bussen dryga halvtimmen senare.)  Slutade med att jag fick hoppa på den senare.....

Men, jag är här och försöker göra litte nytta iaf. =) Längtar till träningen imorrn också, var så himla kul igår! Längesen jag var så svettig! =P Svenska Cupen nu på söndag, spelar mot Lindesberg och Uppsala. Chansen att det är Lindes elitlag som kommer är ganska stor så jag är enormt laddad!

Shoppingsuget brinner i mig, men har inte råd! Hoppas att jag får litte kirsch nästa vecka när jag fyller så jag iaf kan åka in o shoppa något nytt jag kan ha när vi ska ut nästa lördag.

Nope, back to work!

// Nattiz

RSS 2.0