Mår inge vidare....



Men, måste upp o plugga inför tentan imorrn........

// Nattiz

Femton.Tio

Väcktes återigen vid 7 i morse, så jag räknar väl inte med att få sova längre imorrn bitti heller.......

Varit i skolan idag o lärt mig lite nytt om fonetik. Yey...not. Är så grymt mkt just nu, tenta efter tenta. Är nu andra veckan jag är totalt asocial. Har inte träffat Emma på hur länge som helst. Suck. Hoppas att vi kör julklappsshopping o pepparkaksbak på lördag som vi planerat. Kan behöva en paus i allt plugg. Sitter ju med näsan i böckerna konstant for the moment.

Nästa helg kommer iaf systrarna hit, då blir det Lisebergshallen och Bullet For My Valentine. =) Är inte ett band jag sj har ngn jättekoll på, har hört några låtar o tycker det är helt ok . Men, systrarna är helsålda =) Sen efter det är det inte många dar innan man är på hemmaplan igen. Ska faktiskt bli otroooligt skönt! =)
"Man saknar inte kon förrän båset är tomt"

// Nattiz
 

Rise and shine!

Väcktes kl. 7 imorse av att byggnadsarbetarna körde igång o jobbade med fasaden utanför fönstret...igen! Det borras, hackas och slipas i ett. Låter som att de står inne i mitt rum o jobbar!!! Men, jag får väl göra som det stod i informationspapprena från hyresvärden "ha överseende med arbetet".

Idag blir det återigen till o ägna sig åt att plugga grammatik. Skrattar väl inte ihjäl sig direkt men....
Sover fortfarande lika uselt, men jag tror att om två veckor, när sista tentan är gjord o fröken är hemma igen, så kommer jag säkert sova två dagar i sträck.

Nej, nu blir det te o fixa lite käk... o skölja ned det med en, lr två, Treo......

// Nattiz

24h

Yes, då har man varit vaken i ett dygn nu da. Just nu känner jag mig rätt pigg o fräsch, men jag kan tänka mig att det kommer kännas tyngre lite senare.

Har hunnit med ganska mkt idag faktiskt: pratat med Madde, missat en ûberviktig föreläsning, varit uppe till SGS, pratat med min mor, lagt upp planer för december, fått skäll av Manpower o skickat iväg mina essays. Å klockan är bara halv tre än så länge......

// Nattiz
 

Harder than it sounds.....

Den som påstår att det är enkelt o skriva en uppsats på 500-700 ord, på engelska, gällande "characterisation" i en bok som du inte gillar.... säger bara att det är fler ord än man tror..... Själv har jag cirka 100 ord kvar o skriva o det står totalt still....
Voi voi voi......

// Nattiz

Lördagsskrivning

Essay-writing all weekend long, det e vad jag har att se fram emot. Två uppsatser som ska lämnas in på måndag. Har skrivit två rader hittills....... Det är vid såna här tillfällen det faktiskt finns ngt positivt i att inte somna förrän kl. 5 på morgonen. Har mååånga timmar på mig.

Talade med min kära mor förut, ungefär sjuttioelfte gången jag ringt henne denna vecka. ;) Finns nog ingen som förstår mig lika bra som hon gör. Därför känns det alltid så skönt när man talat med henne =)

Är såå sötsugen! Men, då det ekar tomt på kontot så blir det inte mkt med det. Får ta mig en till kopp te istället.


Jag o mor på Sandy´s 25-års fest =)

Back to work!
// Nattiz

En kopp te o Idol is the shit

Fy vilken tölig dag, som det så fint heter på Degerfôrska. Andra natten, lr kanske ska säga morgonen, som jag inte somnar förran vid 4-5 tiden. Så det va med tunga steg jag tog promenaden te skolan i morse. Var ju där kroppsligt iaf, även om mina tankar var på helt annat håll.

Känner mig en aning febrig just nu faktisk, svettas o fryser om vartannat. Inte bra, inte bra. =( Har hemtenta som ska in på måndag, två uppsatser som ska skrivas. Har ingen motivation till det. Men, jag har iaf skrivit ned några idéer, så imorrn blir det skrivning heela dagen.

Tittar på Idol, då det återigen blir en vit helg. Är en månad sen jag var ute o rumla nu. Måste erkänna att jag inte känner ngt större behov av det just nu. Om det är mognad lr allt som händer just nu vette tusan, men så e det. =)

Tror förresten att jag bestämt mig......

Nej, ha en trevlig kväll allihop!!!
// Nattiz

Lots of styles

Idag har det inte blivit mkt nyttigt gjort. Efter att ha suttit o lyssnat på byggjobbarna som stått utanför mitt fönster o jobbat på en byggnadsställning så stack jag iväg te Emma för lite mys. Blidde lite ältande oxå - skönt att man kan göra det ibland ;)
Lagade iordning lite tacos och sen blev det efterrätt i form av te och pepparkaka samt digestive bar (ni vet, de med choklad över). Tog mina onyttigheter idag istället =)

Hittade en svinkul sida igår där man kunde testa olika frisyrer. Så, vad tycker ni? ;P

                       

// Nattiz


18.02

Jaha, så har man haft ytterligare en sömnlös natt. Har väl inte sovit bra på dryga månaden nu så kroppen har ställt om sig rätt ordentligt, min dagsrytm är ngt rubbad. Men, har inte så mkt lektioner o föreläsningar framöver, så det ska nog gå vägen ändå. =P

Nyss tagit mig en lååång o varm dusch. Är så jäkla kallt i lyan idag. :(  Fixat med en välbehövlig inpackning i mitt hår, som även skulle behöva få se skymten av en frisör snart. Blir te o kasta i en ny färg snart oxå.
Ska snart sticka iväg te affären o panta lite flaskor. (welcome to my world =P ) o inhandla dagens käk bestående av keso o makrill. Smarrigt! Å självklart blir det lite te o en knäckemacka till detta. =)

// Nattiz


Borta är bra...... Men hemma kanske är bäst?

Vissa tycker jag e tokig och dum, vissa förstår mig  - jag respekterar alla dessa åsikter, varav orsaken att jag vacklar. Men, hur kan man inte sakna allt detta?


                                

// Nattiz



Work....?

Finns bara ett sketet pass på 5h på jobbet som jag kan boka i december! 250:- spänn e inte mkt o hänga i julgranen direkt.... Då känns det faktiskt som att det kvittar.

Idag är jag ledig - skönt =) Ska iväg på en (öppen) föreläsning i Literary Darwinism med en klasskompis lite senare, tror det kan bli riktigt intressant. =) 

Mitt paket som jag hämtade ut igår var, som vanligt, både bra o dåligt. En julklapp exempelvis som felexpiderad - rätt vara som stod på både avin o klisterlappen på påsen, men trots detta var det ändå fel vara.... Men, två tröjor som var helt ok och så min nya kaffebryggare som brygger direkt i två termoskoppar! Invigde den igår o den fungerade utmärkt =) Tror nog att jag ska fixa mig en kopp te nu te knäckemackan.... =P


// Nattiz

V

Gårdagen spenderades till o plugga långt in på småtimmarna - var ju dags för en ny tenta idag. Har helt klart en annan känsla efter att ha gjort denna. Hoppas att det gick lika bra som det känns, för i såfall så klarade jag den nog ;)

Idag blir det bara det te o slappa och försöka vila upp sig inför en rätt fullspäckad vecka. Hemtenta, jobb o föreläsningar väntar, o självklart e hel del plugg. Men, helgen blir återigen lugn så det ska nog gå.

Ska springa iväg o hämta ut mitt paket som jag har beställt. Kanske kan pigga upp mig lite. =)


Peace out!
// Nattiz

To much going on right now.....

...så jag orkar inte skriva ngt. Men, jag lever iaf! ;P


// Nattiz

xOxO




Please, bare with me. Vet att jag inte är den mest positiva i världen för tillfället, men jag jobbar på det. There´s always light in the end of the tunnel!!!

//Nattiz

Tänkvärt


"Nothing Can Bring You Peach But Yourself"
Ralph Waldo Emerson

"It´s easy in the world to live after the worlds opinion; it´s easy in solitude to live after our own; but the great man is he who in the midst of the crowd keeps with perfect sweetness the independence of solitude."
Ralph Waldo Emerson





// Nattiz

My darling

Har pratat med världens underbaraste vän idag - fy faan vad jag saknar henne!!!! Nedräkningen har börjat o när jag kommer hem blir det en massa mys o tjôt!! Love u babe!


// Nattiz

Plugga lr plugga?

Resten av min dag, kväll och natt kommer att ägnas åt plugg, plugg och återigen lite plugg. Där får man för att man försover sig o missar plugg-träffen i skolan......

Önskar att jag kunde sätta mig på ett plan någonstans och bara försvinna för ett tag, vila upp mig mentalt och hitta tillbaka till mig själv. Fatta vad härligt det skulle vara o ligga på en strand med en stekande sol i ansiktet och sippa en paraplydrink, och slippa oroa sig över vad man gjorde igår, vad man ska göra imorrn och oroa sig över framtiden. Vad härligt det skulle vara o leva i nuet, Jag ser verkligen upp till dem som vågar göra just det....



Är det bara jag?

// Nattiz

Gratis makeup - Registrera nu!

Är ni sugna på gratis makeup? Samla poäng på sidan och ni får presentkort på Kicks! Registrera er nu:

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=29628

// Nattiz

Stormigt

Matchen igår är egentligen inget o nämna, åkte på storstryk.... Å så va det med det.

Legat som ett yrväder med feber inatt, ingen höjdare =( Orkade dock pallra mig iväg på min två-timmars föreläsning i fonetik, vilket jag är stolt över. Men jag är så jävla trött på o må dåligt. E det inte migrän så e det mitt humör som är botten, lr som nu att man e sjuk. Men, livet är hårt för de hårda.
Ska försöka sova nån timme innan jag ska iväg på informationsmöte på mitt nya arbete, känns tungt dock då det är ett 3 timmar (!) långt möte.....

// Nattiz


Game-day

Nedräkningen är igång, snart är det dags att sätta sig på vagnen och åka iväg te hallen för pepptalk och uppvärmning. Sen är det match mot Göteborg som gäller! Roosas Götet mot Orion. =)
Håller tummar o tår för att min axel ska hålla bättre än vad den gjorde sist så att jag kan vara så nära min forna smashkapacitet som möjligt. ;)

  

Nu ska det laddas!!!!!



// Nattiz

DoaDoaDoa

Ahhh, äntligen har jag fått sova. Energin börjar så smått finna sin väg tillbaka in i min otroligt sega kropp.

Träningen igår var så grymt jobbig och jag tror att brudarna som stod bakom mig igår hade rätt kul när jag gång på gång misslyckades med steg-kombinationerna på stepbrädan. Men, jag bjuder på det. ;P

Idag blir det rätt lugnt, ta en fika med Emma lite senare o sen ska vi dra iväg o titta på Göteborg - RIG C. (Volleyboll-match)
Skrika o tjoa lite på Rosa självfallet. =)

Vill veta mitt tentaresultat nu! Grämer mig över att vissa fått sina resultat och andra inte. Hur ska man tolka det..... ?

Öser ner ute idag, så det får nog bli stövlar på:



// Nattiz

Longest day ever

Går i ett idag... Kom nyss hem från skolan och nu är det bara o kasta på sig träningskläderna o sticka iväg te gymmet för ett MRL-pass.
Guud, drömmer om ett gott mål varm mat och flera timmars sömn..... E rädd för att det inte blir nåt utav det idag.

// Nattiz

20.54

Så har en ny dag gått. Migränen har gett med sig en aning efter mååånga timmars sömn. Är fortfarande grymt seg i kroppen, men jag har ändå orkat mig iväg o träna lite idag. 30 min kondition och sen 1 h coreball blev det idag.

Blir nog en vit helg igen, har varken råd eller något sug efter att gå ut. Rätt gött o dra te gymmet istället för o ligga bakis hemma. ;)

Ha det!
// Nattiz

Seeing spots

Legat med en otäck migrän hela dagen, suck. Kommer som ett brev på posten lite då och då....
Nu känner jag mig lite bättre iaf, tagit mig en dusch o vaknat. Hoppas att det e bättre imorrn så att jag kommer iväg på träningen iom att jag tvingades banga idag - ska testa coreball för första gången. Den kan nog vara kul =)

Nej, ta en treo o krypa ner under täcket igen tror jag. Hoppas jag orkar hålla mig vaken o titta på Sweet Home Alabama som visas på 9:an ikväll. Den e ju så charmigt bra!

// Nattiz

Nothing really

Idag blev det 1 1/2 timme på gymmet med Emma, pumpa lite muskler. Därefter lite tacos me henne o hennes broder o sen självklart en dos Gossip Girl. Of course! Ed Westwick säger jag juh bara.........

Nu blir det en dos av två andra godingar i Supernatural. Älskar den serien - check it out!

Over and out

// Nattiz

Happy Halloween!

Trevlig helg på er allihop!


// Nattiz

RSS 2.0