Ytterligare ett år har passerat....

Japp, nu var man då 23 år gammal. Bara förbereda sig på nya rynkor och skavanker som kommer o visa sig i spegeln ;)

Hade verkligen en riktigt toppen-dag igår. Tack för alla presenter och grattis-hälsningar! =)
Fick bland annat ett  dagen-efter-kit av systra mi innehållande bubbelvatten, naturgodis, en gurka (?), 3-pack Kinder-ägg, micropop och en korsordstidning (med Lätta kryss =P ). Jag behöver med andra ord inte kliva utanför dörren imorrn när jag ligger bakis! Sen fick jag en hårfön, lite prylar till hemmet och en skit snygg tavla av little sis som hon målat sj! O sen fick jag ju en strandväska av Bossen oxå =)

                      

Ikväll blir det vin, eurovision och att umgås med mina härliga brudar. Har sagt att vi tar kvällen som den kommer, har en tendens att bli som bäst då.

Nej, på med lite kläder sen bär det av te bolaget, affären och sen stek i solen. ;)

Ha det!
// Nattiz

The middle day of the week

Eurovision blir desto roligare o kolla på nu på lördag då Sverige tog sig vidare till stora finalen! Go Malena! =P

Sitter på jobbet nu med en kopp java och tar det lite soft innan jag kör igång. Känns som att ett migrän-anfall kan stunda bakom hörnet, så jag ska försöka jobba på så mkt jag kan.
Blir ett besök te sjukgymnaste senare oxå. Är på tiden att jag kollar upp vad som är knas med min axel som strulat senaste två åren. Vore kul o vara 100%-ig inför nästa säsong. =)



Hann me lite yoga imorse. Tur att jag bor på högsta våningen så ingen ser mina väldigt ograciösa försök..... =P

Take care!
// Nattiz

The day so far....

Morgonpromenad med syster i morse - hem för att inse att varmvattnet av ngn anledning var avstängt = iskall dusch. Brrr...... Hunnit kontakta sjukgymnast för att se om jag kan få ngn tid nästa vecka kanske och nu sitter jag på jobbet.
Liten uppdatering av dagen så här långt. =)
Slutar tre idag (Härligt!) så då blir det o stanna te hemma hos Darling sen. Det var alldeles för längesen, så det blir nog x antal kaffekoppar o en massa tjöt.  Gött det! =)

// Nattiz

Sore throath...

o så lite skallebank på det. Är nog inte helt kry. Men, jag är på jobbet o kör så det ryker iaf!
Träning direkt efter jobbet - Svenska Cupen som gäller på söndag! Borde kanske avstå träning iom halsont, men jag har alltid haft svårt o banga träning på grund av det. Man kan ju alltid ta det lite lugnt.....?

Är det btw bara jag som älskar den här reklamen?

"Fötterna demonstrerar, fötterna har fått nog..."




Nej, back to work. Ha´t gott allihop!

// Nattiz

RSS 2.0